PVD+ & BIOV®PVD+ 20 jaar garantie
PVD+ is een oppervlakte afwerking gebaseerd op de PVD (physical vapour deposition) techniek en vormt een laag rondom het product die bescherming biedt tegen corrosie en slijtage voor ten minste 20 jaar. Het is corrosiebestendig tegen weersinvloeden conform de DIN EN 1609 (EN1670) normering klasse 3 (hoge resistentie).

De artikelen met een PVD+ coating vindt u in het Entra assortiment en zijn beschikbaar in vier kleuren:PLATINUM, MIRROR, HIGH BRASS en BLACK STONE.


 BIΘV® - 25 of 30 jaar garantie
BIΘV®: Bioecologic Ion Overlay is het resultaat van onze continue innovatie op dit gebied. Het is de nieuwste PVD techniek. Producten die behandeld zijn met deze coating bevatten geen chroom, kwik, nikkel of cadmium en zijn anti-allergisch. Een anti-bacteriële uitvoering is een optie. Dit maakt ze zeer geschikt voor intensief gebruik in woonhuizen, ziekenhuizen, scholen, winkels, hotels, industriegebieden, sportcentra en havens.Door de zeer lange levensduur een extreem duurzaam product.

BIΘV® biedt een oppervlaktebescherming van ten minste 25 jaar op niveau 4 of 5 (zeer en extreem hoge resistentie) volgens de DIN EN 1609 (EN 1670) klassificatie.

De artikelen met een BIΘV® coating vindt u in het ENTECH assortiment en zijn beschikbaar in negen kleuren: TECHNO STEEL, CRYSTAL, NOIR, GOLD, CHOCO, ANTIQUE GOLD, WHITE PEARL, BLACK PEARL en IRON.

[Entra Benelux B.V.] [Rechtzaad 10, 4703 RC Roosendaal] [Tel.: +31 (0)165-565 903] [Fax: +31 (0)165-546 448] [E-mail: info@entra.nl]